Koolhydraatarm Dieet – De Echte Waarheid over Wat U Moet Weten

Diëten zijn een veel druk op de afgelopen jaren het gewicht wordt meer en meer een probleem en de consumptie van calorische convenience foods is gestegen. Sommige diëten beweren enorm succes, maar veel mensen vinden ze lastig en te ontmoedigen. Zelfs als ze verliezen gewicht in eerste instantie vinden ze de kilo ‘ s stapelen zich opnieuw in nadat ze stoppen met het regime.

Een zeer populair dieet is koolhydraatarm dieet.

Koolhydraatarm Dieet

Vanwege het hoge gehalte aan vlees, deze zijn zeer populair, mede omdat ze een beroep op mannen. Ze aanvankelijk alleen ½ tot 2 ½ oz koolhydraten per dag. Zelfs sommige groenten zijn niet toegestaan. Mensen eten van eiwitten en vetten, zoals vlees, kaas en eieren, de reden hiervoor is dat koolhydraten leiden tot een hogere insuline niveaus, onder dat vet niet kan worden afgebroken.

Alleen vet en eiwit signaal enzymen in het lichaam die laat het ons weten wanneer we vol zijn; daarom koolhydraten niet vullen. Koolhydraten worden ook afgebroken en passeren de darm sneller, dat is waarom u kunt honger zo snel na het eten van hen. Dit verklaart waarom zoveel mensen op een koolhydraatarm dieet, echt eten, minder calorieën, zelfs als eiwitten en vetten hebben meer calorieën per gram geconsumeerd.

Natuurlijk, als u ervoor kiest om te snijden uit een grote food group, zoals koolhydraten, je lichaam wordt beroofd van essentiële vitaminen en mineralen, zoals de B-vitamines in granen. Dit kan leiden tot een verminderde energie zodat je niet het gevoel zo geneigd om te oefenen. Sommige mensen hebben ook een beetje moeite met het verteren van eiwitten en vetten op dit lage niveau van koolhydraten, zoals high protein foods zijn zuur, wat kan leiden tot nier-en leverproblemen. Het snijden van een aanzienlijke hoeveelheid vezels kan leiden tot constipatie en een vermindering van de eliminatie van gifstoffen uit de darm.

Een van de belangrijkste redenen waarom dit dieet werkt voor veel mensen is dat knippen ze een levensmiddel waaraan ze hebben een intolerantie, tarwe is een goed voorbeeld van. Veel mensen krijgen het gewicht als zij moeite hebben met het verteren van tarwe. Het dieet helpt ook om uw bloedsuikerspiegel stabiel, dat geeft energie en vermindert het hunkeren naar voedsel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *