Het breken van het Gewichtsverlies Plateau

het gewichtsverlies plateauEen van de meest frustrerende aspecten van het verlies van het gewicht is het bereiken van een gewichtsverlies plateau. Gelukkig, het breken van het gewichtsverlies plateau is een relatief eenvoudige taak als je eenmaal weet wat de oorzaak is. Toen we voor het eerst het ondernemen van een gewichtsverlies doel hebben we de neiging om veel te verliezen van gewicht in eerste instantie dan het bedrag dat langzaam daalt over een periode van weken of maanden, totdat we het punt bereiken waar we stoppen met het verliezen van gewicht helemaal, en het is niet dat we niet hoeven te verliezen meer gewicht. Dit is bedoeld als een gewichtsverlies plateau. Je weet dat je het doen van de juiste dingen, maar u bent gewoon niet verliezen van het gewicht. In de eerste week van het programma u de neiging om te verliezen het grootste deel van het gewicht. Veel van het het gewichtsverlies van deze eerste week is eigenlijk overtollig vocht en vormen zo veel als 9 pond (4 kg) of meer, afhankelijk van je startgewicht. Vochtverlies kan vertegenwoordigen zo veel als 50% van het totale gewicht verloren in de eerste week. Er zijn verschillende factoren die bijdragen aan een gewichtsverlies plateau met inbegrip van (maar niet beperkt tot);

Onvoldoende Calorieën Verbruikt

Het Verlies Van Spiermassa

Verlies Van Het Gewicht

Gebrek Aan Discipline.

Fysieke Aanpassing

Oefening Vermogen

Over De Oefening

Verbeterde Conditie

Laten we omgaan met deze één voor één aan.

Onvoldoende Calorieën Verbruikt Het menselijk lichaam vereist een MINIMUM van 1200 calorieën per dag nodig om te functioneren. Als u minder verbruiken dan dat (op een crash dieet bijvoorbeeld), zal uw lichaam dat interpreteren als zijnde in een hongersnood en zal verminderen uw metabolisme (de organen het vermogen om calorieën te verbranden) om zich te beschermen en in staat zijn om te overleven voor een langere. Dit zal stoppen met het verbranden van vet winkels. Oplossing: zorg voor een redelijke calorieverbruik. Gebruik een BMR (Basal Metabolic Rate) calculator om te bepalen hoeveel calorieën je lichaam nodig heeft per dag om zichzelf te handhaven. Als je eenmaal bepaald hebt ongeveer hoeveel calorieën je lichaam nodig heeft om te werken, het verminderen van je calorie verbruik te 500-700 calorieën minder dan dat zonder in te gaan onder de 1200 calorieën. Meer dan 700 calorieën tekort kan leiden tot verlies van spiermassa, die is de volgende oorzaak van een gewichtsverlies plateau.

Het Verlies van spiermassa Alle lichamelijk weefsel heeft energie nodig om zichzelf te handhaven, met inbegrip van vet. Spieren vergt VIJF KEER de hoeveelheid energie om zichzelf te handhaven dan vet doet. Hoe hoger de spiermassa percentage in uw lichaam, hoe groter uw calorie behoeften. Helaas, diëten soms leiden tot het verlies van spiermassa. De organen van de primaire bron van energie, koolhydraten, gevolgd door eiwitten dan vet. Uw spieren zijn gemaakt van eiwitten, dus als je lichaam loopt uit koolhydraten kan zetten om de spieren als energiebron als die spieren zijn niet onderhouden wordt door oefening. Helaas, het verlies van spiermassa leidt tot een lagere stofwisseling. Oplossing: Eet een dieet dat rijk is aan eiwit en de oefening in combinatie met uw calorie-arme dieet te behouden de spiermassa en het voorkomen van het verlies van spiermassa. Indien nodig, supplementen, vitamine, kan worden gebruikt om ervoor te zorgen de juiste voeding.

Verlies Van Het Gewicht Huh? Is niet het verliezen van gewicht, het hele punt?

Ja, het is! Maar als je gewicht te verliezen, het aantal calorieën dat je lichaam nodig heeft om zichzelf te handhaven ook vermindert. Zoals eerder vermeld, zelfs vet behoeften calorieën om zichzelf te handhaven. Oplossing: Als je verliest gewicht, controleer dan je BMR regelmatig om te zien hoeveel calorieën je lichaam nodig heeft per dag en handhaven van een calorie verbruik op ongeveer 500 calorieën minder dan dat. Maar vergeet niet, niet minder dan 1200 calorieën.

Gebrek aan Discipline Na een aantal weken van een nieuw programma van het gewichtsverlies veel mensen hebben de neiging om de focus te verliezen. Ze beginnen zich overgeeft aan hun verlangen naar ongezond voedsel meer dan ze zouden moeten en ze bezuinigen op oefening, het overslaan van één dag onder het voorwendsel van de uitoefening tweemaal zo veel als de volgende dag enz. Dit vermindert de BMR en verhoogt de calorie-inname die stopt effectief gewichtsverlies. Oplossing: gemotiveerde Blijven tijdens een programma van het gewichtsverlies kan een uitdaging zijn. Een van de beste manieren om dit probleem te verhelpen is op zoek naar een gewichtsverlies buddy. Het hebben van iemand om te oefenen met en verantwoording verschuldigd zijn aan een effectieve motivator. Een ander groot motiverende tool is een afdrukbare doel van het gewichtsverlies instelling werkblad. Print het uit, vul het in en plaats het op de koelkast, waar zie je het regelmatig en het zal u eraan herinneren van wat je probeert te bereiken

Fysieke Aanpassing van Onze lichamen zich aanpassen aan onze calorie-verbruik en fysieke activiteit. Wanneer we beginnen een fitness-regime, is ons lichaam verplicht om enkele wijzigingen aan te passen aan de veranderende workloads. Onze spieren hebben aan de wederopbouw van zichzelf en dit vereist veel calorieën. Maar na verloop van tijd het lichaam afwerkingen aan te passen en verbrandt minder calorieën voor dezelfde activiteiten. Oplossing: niet toestaan dat je lichaam aan te passen. Varieer uw trainingsprogramma door het veranderen van de intensiteit, de duur, de frequentie en het type van de oefening. Als je altijd doet gewichten dan gaan doen wat cardio, pak een touw springen en slaan deze gedurende 15 minuten. U kunt ook gebruik maken van interval training waar je swap en omschakelen tussen de verschillende soorten van de oefening voor de bedragen van de tijd.

Oefening Mogelijkheid Wanneer u een regelmatig oefenen word je beter en je lichaam minder calorieën uit te voeren.

Een getrainde atleet verbrandt minder calorieën spelen hun sport dan iemand die niet getraind zijn in die sport. Oplossing: nogmaals, niet toestaan dat uw lichaam aan te passen aan een enkele oefening. Mix it up, als je altijd doet gewichten dan ga voor een run, het wisselen van de loopband naar een roeimachine, etc.

Over de Oefening Als je de oefening te veel van uw lichaam past zich aan en bereikt een punt waar de extra energie die verbruikt wordt in de oefening wordt gecompenseerd door een DALING in de hoeveelheid energie die wordt gebruikt bij het sporten niet. In andere woorden, wanneer u een hogere trainingsintensiteit, je lichaam vermindert het aantal verbruikte calorieën gedurende de rest van uw dag. Oplossing: Laat jezelf van de hersteltijd. Neem een pauze van een paar dagen met een aantal low impact sporten zoals zwemmen of tai chi. Wanneer u terugkeert naar uw normale uitoefening routine, trek een beetje terug, en alleen het verhogen van de intensiteit bij nodig om op gewicht te blijven verliezen.

Verbeterde Conditie Als uw fitness niveau stijgt, uw lichaam een groter rendement, en vergt minder calorieën te bedienen. Verbeterde fitness veroorzaakt een verminderde metabolische tarief en minder calorieën nodig zijn voor de normale dagelijkse activiteiten. Dit is gedeeltelijk omdat uw cardio-pulmonaire efficiëntie wordt verhoogd en uw hartslag in rust wordt lager. Oplossing: Gefeliciteerd! U bent officieel fit en gezond. U kunt terecht trots zijn op jezelf. Concentreren op het mengen van uw routine om aan te houden van de vooruitgang en het leven wordt alleen maar beter! Een ander ding om in gedachten te houden is dat het verlies van het gewicht is niet het enige aspect aan het verhogen van uw conditie. Het is mogelijk centimeters te verliezen zonder het verliezen van gewicht. Dit is omdat als je spieren op te bouwen door middel van weerstand opleiding, die spier weegt MEER dan vet, maar is MINDER ruimte nodig. Een persoon die weegt 200 pond met 25%, spiermassa zal kleiner zijn dan een andere persoon van dezelfde lengte en gewicht die slechts 20% spiermassa. Dus in het kort zijn er vier belangrijke dingen om te onthouden: http://gewichtsverliessysteem.info

Bijhouden van uw BMR (hoeveel calorieën per dag je lichaam nodig heeft om zichzelf te handhaven).

Het handhaven van een calorie verbruik van 500-700 minder dan je BMR zonder in te gaan onder de 1200 minimum.

Gaan in de oefening om te voorkomen dat het verlies van spiermassa.

Mix-up van uw trainingsprogramma om te voorkomen dat uw lichaam zich aan te passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *